Llistes de Música

Mega Llista de música Swing

La llista de música Swing definitiva

Aquesta llista de música Swing ho té tot. Està dissenyada especialment per ballar Lindy Hop a tots els tempos, ja sigui amb kicks o triples. I en les cançons més ràpides, també dona gust ballar Balboa o Shag. El que sigui amb tal de passar-ho bé. Gràcies a la màgia de Spotify, amb aquesta llista de música tens tot el món del Swing a les teves mans, només clica play (posa-ho en mode aleatori), i balla sense parar. Segueix-nos al nostre perfil de Spotify per més llistes!

Llista de música Swing de tots els tempos

A la Mega llista de música Swing hi trobaràs cançons de Swing de tots els tempos. No estan ordenades seguint cap criteri, sino que la llista està pensada per sonar en mode aleatori, perquè cada cop et sorprenguis amb música que no havies escoltat mai abans. L'única norma que seguim quan afegim cançons en aquesta llista és que siguin ballables, principalment en Lindy Hop, o sigui per ballar en parella.

Playlist de Swing de més de 360 hores!

La Mega playlist de La Mar de Swing està en constant evolució. Hi afegim música regularment. L'objectiu és tenir una playlist que contingui tota la música Swing que ens agrada, i que et permeti clicar play sense preocupar-te d'haver d'ordenar cançons o de si seran o no seran ballables. Més de 360 hores de música totalment ballable, especialment seleccionada per ballar Lindy Hop amb tots els tempos. Posa-la en aleatori i a ballar Swing!

 

També et pot interessar...

Segueix-nos a Instagram

Aqui tens les últimes actualitzacions del nostre instagram. Segueix-nos a:
@lamardeswing