Calendari de mogudes al Maresme

Calendari de Ballades de Swing al Maresme i rodalies.
Per veure ballades a tot Catalunya consulta el Calendari de mogudes de BCNSwing.

ACTUALITZACIÓ SETMANAL
Publiquem esdeveniments de Swing que ens envien. Qualsevol error en la informació és dels organitzadors.

Properes ballades de Swing al Maresme i Rodalies:

 

Agenda de ballades de Lindy Hop

Aquí trobaràs ballades per anar a practicar el que hem après a classe, i per passar-ho molt bé amb tot el ritme del Swing. Les ballades que publiquem seran prioritàriament de Lindy Hop, que és l'estil que més dominem i que us ensenyem a classe. Però també hi tindran cabuda el Balboa, Shag, Blues, Rock and Roll i d'altres estils que es puguin ballar amb música Swing.

Et recordem que és molt important anar a ballar! Per passar-ho bé, i per consolidar tota la tècnica que vas aprenent. Que sino... el que anem fent se'ns oblida i el nostre cos de ballador/a es va rovellant.

Criteri de selecció de ballades

Els esdeveniments que publiquem al nostre calendari de ballades els seleccionem personalment des de La Mar de Swing. Son esdeveniments al Maresme i rodalies, plens de la música que ens agrada, i que volem que descobreixis. Son les jams a les que nosaltres mateixos anirem, així que és molt possible que ens veiem en aquestes jams!

Nosaltres volem publicar només les ballades que siguin properes al Maresme, a les que et recomanem anar. Si vols trobar més informació d'altres ballades, que n'hi ha moltes, pots passar pel calendari de mogudes de bcnswing, un web ple de ball per tot Catalunya, amb moltes més coses de les que publiquem aquí.

Calendari de festivals de Swing

Si el que vols és trobar informació sobre festivals de swing, a La Mar de Swing també hem creat un Calendari de festivals de swing tan a nivell nacional com internacional, amb una selecció personal d'aquells festivals que pensem que són indispensables o que ens encanten pel seu ambient i energia. Si vas a algun d'aquests festivals, és molt possible que coincidim, per tant... Ens ballem als festivals!

Calendari de mogudes BCNSwing

Al Calendari de mogudes gestionat per l'associació BCNSwing hi trobaràs ballades a tot Catalunya. N'hi ha tantes que fins i tot es fa difícil decidir on anar a ballar! Amb el temps, el Calendari de la BCNSwing s'ha convertit en el referent per a tothom que busca ballades i esdeveniments on anar a passar-ho bé amb el nostre ball favorit. Des de La Mar de Swing agraïm a BCNSwing la seva dedicació, i els reconeixem com a pioners i pilar bàsic del món del Swing a Catalunya.

 

Segueix-nos a Instagram

Aqui tens les últimes actualitzacions del nostre instagram. Segueix-nos a:
@lamardeswing