Qui som?

Qui som? La Mar de Swing

Som en Joan i la Kuky, balladors i professors de Swing

Vam començar a imaginar el projecte La Mar de Swing durant l’any 2018. Fèiem classes de swing des de feia uns anys, i finalment ens vam decidir a tirar el nostre propi projecte endavant. Des d'aleshores no hem parat de fer classes de Swing per tot el Maresme, a moltes localitats i en molts llocs diferents.

Ens encanta portar el Swing i el Lindy Hop, que és el ball de Swing en parella, a quanta més gent millor! Volem que tot el que el Lindy Hop ens ha donat també ho pugui experimentar molta altra gent. Estem orgullosos i agraïts d'haver tingut molts alumnes al llarg del temps, i esperem haver aportat diversió i passió a les seves vides.

No només hem fet classes de Swing al Maresme, sino que també hem col·laborat amb  diferents esdeveniments i actes benèfics, com per exemple La Marató, i hem fet tallers i cursos de ball per tot Catalunya.

El Swing, el Lindy Hop i els Jazz Steps són la nostra passió

Joan Medina - Professor de Swing

Ballo Lindy Hop des del 2014.

Vaig descobrir el ball a través de la meva mare. Ella ja el ballava, i em va convèncer perquè m’apuntés a classes. A partir d’aquell moment, la meva formació va passar per diferents escoles del Maresme i Barcelona.

Faig classes amb la Kuky des de molts anys. La meva passió pel Lindy Hop és absoluta. El ritme, la música, el moviment corporal, els elements d’improvisació… Tot això em mou constantment a aprendre i a transmetre aquest coneixement amb tota la gent que conec.

Kuky - Professora de Swing

Ballo Lindy Hop des del 2013.

Vaig veure el Lindy Hop al carrer, i em va captivar des del primer moment. Els balladors, la música, l’ambient. Vaig començar a aprendre les bases, i al cap de poc temps ja no podia deixar de ballar. La meva formació es va iniciar al Maresme, i després va passar per Barcelona, la Garriga, i també per Festivals amb professors internacionals.


A més del ball i de la música, també m’encanta l’estètica vintage. Sempre em veuràs amb pentinats retro, vestits kukys i roba estil anys 20-30.

Classes de Swing al Maresme

Entre ball i ball, a principis de l’any 2018, ens plantegem començar a oferir classes de ball de Lindy Hop (ball en parella) i també de Jazz Steps (ball individual) per tot el Maresme. Decidim començar a posar fil a l’agulla.

A meitat del 2018, iniciem el projecte amb classes a l’Estudi de Dansa i Pilates Sisè Sentit, a Canet de Mar. Ens donem a conèixer al carrer, a les xarxes socials, i als mitjans de comunicació. Al cap de poc temps ja hem ampliat les nostres classes a Calella, a la Sala Mozart, i també a Malgrat de Mar, a La Barretina Vermella. Els nostres alumnes ens fan la millor publicitat: ho expliquen a amics i familiars.

A més, organitzem festes i ballades a l’aire lliure, i fem classes obertes gratuïtes. Tot el que estigui a les nostres mans per difondre el Swing!

Actualment fem classes a Calella, Vilassar de Mar i Mataró. Continuem amb les mateixes ganes que el primer dia!

Ara els nostres alumnes ja formen part de la comunitat. Volem seguir creixent com a professors i persones, i per fer-ho realitat posem per escrit les bases de la nostra manera de fer. Així és com ens coneixeràs a les classes de ball. Faràs una activitat amb parella, ho passaràs bé i estaràs en comunitat.

La nostra filosofia

  • Volem que tothom balli, sense limitacions d’edat o coneixements.
  • Volem transmetre l’alegria del Swing.
  • Ens seguim formant constantment com a balladors.
  • Som propers, humils i divertits.
  • Estem amb tu, per aprendre junts, per conèixer-nos, i per omplir les nostres vides d’alegria i ritme.
  • Som Liders de la comunitat, i ens deixarem la pell per seguir ampliant-la i dinamitzant-la.
  • Ens movem per estar sempre a prop teu, per tot el Maresme.

T'apuntes a ballar Swing?

Si vols començar a formar part de la gran comunitat del Swing, conèixer gent, passar-ho súper bé i divertir-te molt mentre fas exercici i gaudeixes de la música, no esperis més. Ja saps qui som, què és La Mar de Swing, i perquè hauries de començar a aprendre a ballar Swing al Maresme.

Contacta amb nosaltres, i comença a ballar!