1. Introducció

En aquesta política de privacitat s’explica què fem amb les teves dades personals que obtenim quan et registres a la nostra web, sol.licites rebre el newsletter, o t’inscrius a un curs o classe de prova. També s’explica quin tipus de comunicacions rebràs quan t’inscrius a un curs (dades del curs, faltes d’assistència, canvi de professors si es produís, entre altres). També expliquem la política sobre les dades que recollim quan visites la Web.

A efectes de la legislació aplicable en matèria de protecció de dades hauràs de tenir en compte el següent:

– El tractament de les teves dades i la present Política de Privacitat es regirà pel Reglament General de Protecció de Dades o Reglament [UE] 2016/679) (el “RGPD”).

– La persona responsable de les dades personals és Joan Medina Roca, amb domicili al Carrer Sant Ignasi de Loyola 9 – 08360 Canet de Mar (d’ara endavant La Mar de Swing). Per a contactar amb La Mar de Swing pots enviar un e-mail a hola@lamardeswing.

– El fet de no facilitar certa informació senyalada com obligatòria, pot comportar que no sigui possible gestionar el teu registre com usuari, la inscripció correcta als cursos, o l’ús de determinats serveis disponibles a la Web.

2. Base legal per a tractar les dades personals

Quan t’enviem mails relacionats amb les compres realitzades a la web o el nostre newsletter, utilitzem el mail que ens has facilitat per a contactar-te d’una forma personalitzada, ens basem en el consentiment informat.

El tractament de la informació que recullen les nostres cookies està basat en el consentiment informat que ens dones, de conformitat amb la legislació vigent.

3. Informació personal que recollim

Per a registrar-te a la Web sol.licitarem que ens facilitis el teu nom, cognoms, mail, i telèfon.

A partir del teu registre, ens posarem en contacte amb tu, utilitzant l’adreça de mail que ens has facilitat o bé el teu telèfon, per aclarir-te qualsevol dubte, concretar horaris, i explicar-te com fer els pagaments.

Rebem informació a través d’altres Webs, com per exemple si et registres a través de Facebook o tecnologies similars. Això podria incloure text o imatges personals disponibles a la pàgina externa.

4. Finalitats

La Mar de Swing usarà les teves dades personals amb les següents finalitats:

– Identificar-te i donar-te accés als serveis que estan a la teva disposició com usuari registrat de la Web.

– Per a elaborar les llistes d’assistència dels cursos.

– Contactar amb tu a través de mail, en relació a actualitzacions o comunicacions informatives relacionades amb els cursos i/o productes.

També usem aquestes dades per a generar dades agregades anònimes. Per exemple, generar estadístiques sobre els nostres usuaris, els cursos comprats, les assistències als cursos, etc.

5. Opcions

La Mar de Swing pot utilitzar les teves dades personals per a personalitzar l’oferta disponible, relacionada amb els nostres productes i serveis a través del mail o altres mitjans de comunicació electrònica. Per a millorar l’atenció que t’oferim, t’informem que les dades personals relatives a les teves compres, interessos i preferències poden ser utilitzats per La Mar de Swing amb finalitats d’anàlisis, generació de perfils d’ús, estudis de màrqueting, enquestes de qualitat i millora de la interacció amb els nostres clients.

Si no vols rebre determinades comunicacions per correu electrònic pots informar-nos-en enviant un mail a hola@lamardeswing.com

Així mateix, podràs donar de baixa la teva subscripció al newsletter clicant l’enllaç que trobaràs en aquest o donar de baixa el registre a la web enviant un mail a hola@lamardeswing.com

6. Temps de conservació de les dades

Guardem les teves dades personals dels cursos o compres realitzades a la nostra base de dades de forma permanent. Si desitges eliminar les teves dades envia’ns un mail a hola@lamardeswing.com

7. Destinataris de les dades

Sota cap concepte les teves dades es cediran a tercers.

8. Drets de protecció de dades

A La Mar de Swing ens comprometem a respectar la confidencialitat de les teves dades personals i a garantir l’exercici dels teus drets. En tot moment podras exercir els següents drets:

– Dret d’accés. Pots saber i veure quines dades personals teves tenim guardades enviant-nos un mail a hola@lamardeswing.com

– Dret de rectificació. Tens dret a corregir errors, modificar les dades inexactes o incompletes i garantir la veracitat de la informació. Envia’ns un mail a hola@lamardeswing.com

– Dret de supressió. Tens dret a sol.licitar la supressió de les teves dades en un termini màxim de 3 dies laborables enviant un mail a hola@lamardeswing.com en el moment que desitgis.

9. Modificacions

Actualitzarem aquesta Política de Privacitat ocasionalment i en resposta a requeriments derivats de canvis legals, reglamentaris o operatius. T’avisarems d’aquests canvis (inclosa la seva entrada en vigor) d’acord amb la llei.

×

Hola!

Clica al contacte de La Mar de Swing per parlar amb nosaltres, o envia'ns un email a: hola@lamardeswing.com

×