Calendari de Mogudes i Festivals de Swing

Informació de les properes Ballades de Swing al Maresme i rodalies, i Festivals de Swing nacionals i internacionals.
Perquè puguis ballar sense parar!

Calendari de mogudes al Maresme i rodalies

Com ja saps, anar a classes de Swing no és l'únic que fan els hoppers. Anar a ballar és una de les coses més importants per consolidar el teu Lindy Hop! Cada setmana hi ha ballades amb DJs i bandes en directe, així que trobar una ballada per practicar no hauria de ser difícil.

Però si no estàs en un grup d'informació de whatsapp, et pots perdre mogudes molt interessants. Per això hem creat la nostra pròpia Agenda de Mogudes de Swing. Cada setmana actualitzarem les ballades i festivals, amb la nostra pròpia selecció.

Volem que gaudeixis de la millor música en directe, els DJs de més renom, i que coneguis les sales més emblemàtiques de la comunitat hopper a tot Catalunya. Amb la nostra Agenda de mogudes de Swing mai et faltarà un lloc per anar a ballar i gaudir de la millor comunitat de ball.

Ballades de Swing al Maresme

Cada setmana actualitzem el nostre calendari de ballades de swing perquè no et perdis cap esdeveniment. Seleccionem les ballades per proximitat al Maresme, i amb un criteri personal: llocs que ens agraden, DJs i grups de música que ens agraden.

Et volem facilitar que descobreixis aquells llocs que, en el seu moment, ens van fer obrir els ulls i gaudir com nens petits. Per això al calendari de ballades de La Mar de Swing no hi trobaràs totes les ballades de catalunya, sino una petita selecció feta sota el nostre propi criteri.

Si vols trobar més ballades, pots passar pel calendari de mogudes de bcnswing, allà hi surten les de tot Catalunya. Això si, sense una selecció personalitzada ni un criteri concret, ja que les ballades les publiquen els propis organitzadors.

Festivals de Swing nacionals i internacionals

Als festivals de Swing és on descobriràs la màgia de ballar i trobaràs l'essència del Lindy Hop, transportant-te als anys 20 del segle passat durant uns dies. Si encara no has anat mai a cap festival de Swing... T'estàs perdent l'emoció més brutal que pot experimentar un Lindyhopper. Una descàrrega d'adrenalina que recordaràs tota la vida!

Als festivals de ball hi trobaràs moltes coses comprimides en molt poc temps. Estalvia energies perquè les necessitaràs. En tots aquests esdeveniments sempre hi ha música en directe amb bandes de renom, amb unes pistes de ball delicioses i energia per no parar fins ben entrada la matinada.

També trobaràs professors internacionals, d'aquells que veiem ballar al youtube, però en directe. Si si, davant teu, fent el seu show perquè et sentis com un espectador al que li cau la baba. A més, els professors internacionals de Swing també donen classes als festivals. És una bona oportunitat per seguir-te formant amb alguns dels teus ídols de ball.

En la nostra selecció de festivals, tindrem en compte la proximitat i la tradició del festival, aixi com també els professors que hi participin. Si vols estar al dia de molts més festivals dels que publiquem nosaltres, també pots passar per la completíssima agenda de swingplanit, un fantàstic web on es publiquen tots els festivals a nivell mundial.

Ens veiem a les festes! ❤️

Segueix-nos a Instagram

Aqui tens les últimes actualitzacions del nostre instagram. Segueix-nos a:
@lamardeswing