Llistes de Música

Llistes punxades per DJ Lindy John

Llistes de música de DJ Lindy John

Vols saber com punxa DJ Lindy John? Aqui tens unes llistes de mostra d'esdeveniments passats, ballades de Swing (especialment Lindy Hop, però també algun altre estil com Balboa o Rock). Descobreix l'estil inimitable de DJ Lindy John, diverteix-te amb les meves playlists, o bé comparteix-les amb altra gent interessada en la música swing ben seleccionada.

Llistes de música Swing

En aquestes llistes de música Swing hi trobaràs tempos seleccionats especialment per ballar Lindy Hop (especialitat de DJ Lindy John). Son cançons de Swing de tots els tempos, des dels més lents per gaudir sense cansar-te, fins a ritmes més frenètics per divertit-te amb els kicks i suar una miqueta.

Llistes de música Lindy Hop

El ball en parella més conegut de la família del Swing, el Lindy Hop, és l'especialitat de DJ Lindy John. Per evitar la monotonia i gaudir de més estils, en aquestes llistes també hi podràs trobar una mica de Rock and Roll, Boogie Woogie, Blues, Rythm & Blues, Gospel i altres gèneres afins a la música Swing. En el moment històric en el que es ballava Lindy Hop, hi havia molta confluència de gèneres, i això queda reflectit també en aquestes playlists de música Swing.

També et pot interessar...

Mega llista de música Swing

Mega Llista de música Swing

La llista de música Swing definitiva Aquesta llista de música Swing ho té tot. Està dissenyada especialment per ballar Lindy…

Segueix-nos a Instagram

Aqui tens les últimes actualitzacions del nostre instagram. Segueix-nos a:
@lamardeswing