Calendari de festivals de Swing

Festivals de Swing Nacionals i Internacionals per aquest any 2024.
Per veure més festivals consulta el Calendari de Swingplanit

ACTUALITZACIÓ MENSUAL
Publiquem esdeveniments de Swing que ens envien. Qualsevol error en la informació és dels organitzadors.

Festivals de Swing 2024:

 

Agenda de festivals de Swing 2024

Aquí trobaràs festivals de swing per gaudir al màxim de tot el que hem après a classe. Als festivals de Swing hi ha un ambient increïble, amb balladors i balladores de tot el món, professors internacionals, i bandes espectaculars que et faràn ballar tota la nit sense parar. Principalment publiquem festivals de Lindy Hop, però també d'altres balls com Balboa, Shag o Solo Jazz.

Aprofita els festivals per connectar-te a la comunitat de Swing i viure experiències inoblidables! Per a tot bon hopper, un festival a l'any és imprescindible. Si t'agrada el Swing, gaudeix ara que pots, no pots faltar en algun dels festivals que anunciem.

Criteri de selecció de festivals

Publiquem festivals propers al Maresme, i també festivals nacionals i internacionals. Son esdeveniments en els que hem participat o participarem, i que ens aporten connexions interessants amb professors, balladors i grups de música que ens semblen increïblement bons.

Si la nostra selecció et sembla poca... passa per la pàgina de Swingplanit, on descobriràs una llista gairebé infinita de festivals a tot el món per no parar de ballar i gaudir la teva vida de hopper. Ara que ho has descobert, que no pari el ritme!

Calendari de mogudes al Maresme

A La Mar de Swing també hem preparat un Calendari de mogudes al Maresme en el que setmanalment publiquem ballades de Swing que ens quedin aprop (Maresme i rodalies). Son ballades amb música Swing, ja sigui amb DJ o amb banda en directe, principalment per ballar Lindy Hop. Si vas a les ballades del nostre calendari és molt possible que ens trobem. Per tant... Ens ballem!

Calendari de festivals de Swingplanit

La web més completa on trobar tots els festivals de swing que s'organitzen arreu del món. A l'exhaustiu web de Swingplanit podràs trobar festivals classificats per estils de ball, país, continent, i tipus de festival. Des de ja fa anys el web de Swingplanit s'ha convertit en el referent mundial per trobar tots els festivals de Swing del planeta. Una salutació als amics de Swingplanit, bona feina!

Segueix-nos a Instagram

Aqui tens les últimes actualitzacions del nostre instagram. Segueix-nos a:
@lamardeswing