Presentació La Mar de Swing

El projecte La Mar de Swing

Bevinguts al nostre projecte!
Som en Joan i la Kuky, professors de ball i creadors de La Mar de Swing.

El projecte La Mar de Swing el comencem a pensar l’any 2018.
Al llarg dels últims dos anys hem fet classes de Swing a diferents escoles i localitats del Maresme.
També hem col·laborat en diferents esdeveniments, i hem fet tallers i cursos de ball per tot Catalunya.
El Swing, el Lindy Hop i els Jazz Steps són la nostra passió.
Joan Medina Roca

Joan

Ballo Lindy Hop des del 2014.

Vaig descobrir el ball a través de la meva mare. Ella ja el ballava, i em va convèncer perquè m’apuntés a classes. A partir d’aquell moment, la meva formació va passar per diferents escoles del Maresme i Barcelona.

Faig classes amb la Kuky des de fa tres anys. La meva passió pel Lindy Hop és absoluta. El ritme, la música, el moviment corporal, els elements d’improvisació… Tot això em mou constantment a aprendre i a transmetre aquest coneixement amb tota la gent que conec.

Ens ballem aviat!

Kuky

Ballo Lindy Hop des del 2013.


Vaig veure el Lindy Hop al carrer, i em va captivar des del primer moment. Els balladors, la música, l’ambient. Vaig començar a aprendre les bases, i al cap de poc temps ja no podia deixar de ballar. La meva formació es va iniciar al Maresme, i després va passar per Barcelona, la Garriga, i també per Festivals amb professors internacionals.


A més del ball i de la música, també m’encanta l’estètica vintage. Sempre em veuràs amb pentinats retro, vestits kukys i roba estil anys 20-30.

Ens ballem aviat!

Yolanda la Kuky

Classes de Swing al Maresme

Entre ball i ball, a principis de l’any 2018, ens plantegem començar a oferir classes de ball de Lindy Hop (ball en parella) i també de Jazz Steps (ball individual) per tot el Maresme. Decidim començar a posar fil a l’agulla.

A meitat del 2018, iniciem el projecte amb classes a l’Estudi de Dansa i Pilates Sisè Sentit, a Canet de Mar. Ens donem a conèixer al carrer, a les xarxes socials, i als mitjans de comunicació. Al cap de poc temps ja hem ampliat les nostres classes a Calella, a la Sala Mozart, i també a Malgrat de Mar, a La Barretina Vermella. Els nostres alumnes ens fan la millor publicitat: ho expliquen a amics i familiars.

A més, organitzem festes i ballades a l’aire lliure, i fem classes obertes gratuïtes. Tot el que estigui a les nostres mans per difondre el Swing!

Ara els nostres alumnes ja formen part de la comunitat. Volem seguir creixent com a professors i persones, i per fer-ho realitat posem per escrit les bases de la nostra manera de fer. Així és com ens coneixeràs a les classes de ball. Faràs una activitat amb parella, ho passaràs bé i estaràs en comunitat.

La nostra filosofia

Cursos Regulars

Cursos trimestrals, amb els que començar a aprendre des de zero. Apunta't per aprendre a ballar Swing!

Cursos Intensius

Aprèn ràpid i millora el teu coneixement de ball. Incorpora noves figures i variacions. No esperis més!

Les poblacions on donem classes:

Balla Swing a Canet de Mar!

Balla Swing a Calella!

Balla Swing a Malgrat de Mar!

×

Hola!

Clica al contacte de La Mar de Swing per parlar amb nosaltres, o envia'ns un email a: hola@lamardeswing.com

×