FAQ - Preguntes Freqüents

En els balls de Swing en parella, hi ha dos rols diferenciats. El rol de Leader és qui marca els passos (habitualment el noi). El rol de Follower és qui segueix els passos proposats pel Leader (habitualment la noia). En l’actualitat els rols són intercanviables, per tant no és obligatori que el Leader sigui noi ni que la Follower sigui noia.

La Leadower és una noia que ja ha après el rol de Follower i que vol començar a aprendre el rol de Leader. Per ser Leadower has d’haver fet els cursos inicials P1-P4, i portar més d’un any ballant.
En les classes de ball individual, si. En les classes de parella, per les condicions actuals relacionades amb el Coronavirus, és obligatori apuntar-se amb parella.
A La Mar de Swing ensenyem Lindy Hop (ball en parella) i Jazz Steps (ball individual). Tots dos es ballen amb música Swing.
A La Mar de Swing fem classes per tot el Maresme. A poblacions com Canet de Mar, Arenys de Mar, Sant Pol de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar… Cada trimestre anirem actualitzant els llocs on pots aprendre a ballar Swing amb nosaltres. Consulta l’apartat Aprèn Swing al Maresme.
Els cursos funcionen per trimestres, començant per un trimestre inicial (Principiants 1 o P1), i avançant de nivell a cada nou trimestre. Cada trimestre consta de 10 classes, i en acabar-lo passes al següent nivell. Els preus els veuràs a la pàgina Cursos.
Cap problema! Si mai has ballat, apunta’t a un dels nostres cursos d’iniciació (nivell P1). Aprendràs tots els moviments i passos necessaris per seguir avançant. No es requereix cap experiència prèvia.
Si ja has ballat, posa’t en contacte amb nosaltres per telèfon o e-mail. Et farem una prova de nivell i et posarem a la classe que més s’adeqüi a tu.
Els nivells de ball es divideixen en quatre fases. Quan comences, el teu nivell és Principiant. Després passes a nivell Intermig. Després Intermig-Avançat. I finalment nivell Avançat. Per començar has de fer els nivells Principiants: P1-P4. Cadascun d’aquests nivells dura un trimestre. Quan els hagis assolit, passaràs a ser nivell Intermig. Aquest nivell també consta de quatre trimestres, i et permet passar a Intermig-Avançat. Finalment, quan completis els quatre trimestres d’Intermig-Avançat, passaràs a ser nivell Avançat. És el màxim nivell assolible en el nostre currículum.
Si finalment el curs no tira endavant perquè no hi ha prou gent, o per qualsevol altre motiu de La Mar de Swing, et retornarem els diners. Si no pots fer el curs per motius personals, ens has d’avisar. Si ens avises fins a una setmana abans, et retornarem l’import abonat. Si ens avises quan el curs ja ha començat, et retornarem el 50% de l’import abonat. Si ens avises més enllà de la segona classe del trimestre, no et retornarem l’import abonat.

Si, absolutament. La prioritat és la salut de tothom, per tant prenem les següents mesures:

  • Rentat de mans
  • Gel hidroalcohòlic al entrar i sortir
  • Canvi de sabates abans d’entrar a classe
  • Utilització de mascareta
  • Distància de seguretat entre alumnes
  • Ventilació de la sala durant 15 minuts entre classe i classe
  • NO hi ha canvis de parella
  • Desinfecció de la sala diariament

Avisa’ns! És molt important per nosaltres saber qui vindrà i qui no vindrà a cada classe, perquè d’aquesta maner podem quadrar les parelles i que ningú quedi sense ballar o desaparellat. És molt important per al bon funcionament de la classe.

Si has faltat a una classe, avisa’ns i farem tots els possibles per recuperar amb tu el temari que t’hagis perdut.

No. Només es paga cada trimestre al que t’inscriguis.
En efectiu, quan ens veiem a la classe.
Habitualment hi ha canvis de parella, però amb les condicions actuals relacionades amb el Coronavirus, a les classes NO hi haurà canvis de parella.
Una Jam és un ball social en el qual ens reunim alumnes i professors per escoltar música, ballar i practicar el que hem après. No importa el nivell del teu ball! Tots ballem amb tots, ens divertim i seguim millorant. Pots venir amb la teva parella o sense la parella, cap problema!
Vine a classe amb roba còmoda (que no t’impedeixi el moviment corporal). Les sabates haurien de ser planes i còmodes (calçat esportiu, victòries, etc). Que no s’enganxin al terra, perquè necessitem poder-nos moure amb facilitat.
És un Leader que s’apunta a classes del seu nivell o inferior per fer de parella d’alguna follower que s’hagi apuntat sense Leader. D’aquesta manera es poden quadrar les classes en les que faltin Leaders. Fer de Taxi és gratuït.
Posa’t en contacte amb nosaltres per telèfon o e-mail, digue’ns que vols fer de Taxi, i nosaltres et buscarem una parella perquè els dos vingueu a classe.
Has de ser alumne de La Mar de Swing, i informar-nos que vols fer de Taxi. Buscarem cursos del teu nivell o inferior, i podràs venir a classe de forma GRATUÏTA per ajudar-nos a quadrar els cursos amb Followers que no tinguin parella.

Si tens més dubtes o preguntes, no dubtis a contactar-nos:

Vine a provar una Classe Gratis!


Les teves dades:


Quan rebem l'email, ens posarem en contacte amb tu per informar-te del lloc i horaris en els que pots venir a fer una classe GRATUÏTA.

×

Hola!

Clica al contacte de La Mar de Swing per parlar amb nosaltres, o envia'ns un email a: hola@lamardeswing.com

×