Blog + Notícies

Redisseny web - La Mar de Swing

Redisseny de la web

Hem redissenyat la web de La Mar de Swing per fer-la més àgil, ràpida i accessible. Mantenim el mateix estil de sempre, fresc i dinàmic, però ara tot carrega més ràpid i la web és més fàcil de navegar.

Ara la nostra pàgina té unes quantes seccions més, i aclareix amb facilitat els dubtes que puguis tenir sobre el món del Swing, el Lindy Hop i els Jazz Steps. També pots escoltar música amb la nostra secció de llistes de música, o bé aprendre sobre la història del Swing. A més, podràs veure els llocs on fem classes de Swing a tot el Maresme, com per exemple Canet de Mar, Calella o Malgrat de Mar.

Si tens dubtes sobre els nostres serveis, consulta el FAQ (Preguntes Freqüents), o bé informa’t dels nostres preus. Per consultar horaris i cursos, clica a la pestanya Classes i Cursos ONLINE (ara mateix, degut al COVID 19, son els únics que podem fer).

L’experiència d’usuari també ha millorat, i és molt més fàcil accedir al contingut que us interessi. Com sempre, estem oberts a suggeriments per tal de fer noves millores, així que si us trobeu amb algun problema o error de la web, no dubteu a contactar-nos: hola@lamardeswing.com

Gràcies per seguir amb nosaltres tot aquest temps. Estem al teu servei, al servei del Swing!

Comparteix aquesta notícia:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Nous Cursos 2020-21

Inscripcions obertes. Inici de curs Setembre 2020. Aprèn a ballar Swing al Maresme!
Apunta't!
×

Hola!

Clica al contacte de La Mar de Swing per parlar amb nosaltres, o envia'ns un email a: hola@lamardeswing.com

×