Blog + Notícies

Classes Online

Nous Cursos Online!

Ara que estem obligats a quedar-nos a casa, i vés a saber durant quant de temps, a La Mar de Swing us volem proposar continuar aprenent Lindy Hop i Jazz Steps a través de les xarxes. Hem creat una sèrie de classes i cursos Online perquè no pareu de ballar i aprendre encara que no pugueu sortir de casa. El Swing al Maresme no ha de parar de créixer, encara que les circumstàncies del moment ens ho dificultin.

Els cursos de ball que us oferim son amb parella (per qui la tingui a casa), o bé ball individual, per qui no la tingui (o no vulgui ballar). Son assequibles per a tots els nivells, així que no tingueu por d’apuntar-vos als cursos per no saber-ne prou. Sempre estarem al vostre costat per guiar-vos i ajudar-vos a millorar i aprendre a ballar. Precisament, una part important de les classes és la de resoldre dubtes i consolidar tot el que aprenem.

Els preus son molt assequibles, ja que ara tota la formació és Online, i no ens hem de desplaçar ni tampoc paguem sala. Els cursos amb un sol professor tenen un preu de 4€ la hora, i per 4 hores, 15€. Els cursos amb dos professors tenen un preu de 7€ la hora, i per 4 hores, 25€. Formació molt econòmica per continuar progressant en el nostre ball. Tot i així, si algú té problemes per pagar les classes, que ens envïi un missatge i en parlem. Tot té solució.

Recordeu aquesta imatge?

Aprèn a ballar Swing al Maresme. Classes de ball a La Mar de Swing.
Gent ballant a l’aire lliure… Quins records!

Així doncs, volem seguir aprenent junts, seguir progressant per quan s’acabi el confinament i siguem lliures de sortir a ballar al carrer i agafar-nos les mans i tornar a ser el que érem. És per això que us oferim aquests cursos Online.

A més, cada setmana anirem oferint nous cursos, en funció dels que tinguin més èxit, o bé del que considerem que sigui oportú per oferir a la comunitat. Entre tots superarem aquestes difícils circumstàncies, n’estem segurs! Que les places dels pobles i ciutats del Maresme tornin a omplir-se de gent ballar Lindy Hop i Jazz Steps tan aviat com sigui possible!

Com sempre diem, salut i Swing. Ens ballem ben aviat a les places de Canet, Malgrat, Calella, Mataró, Vilassar, Ocata, Arenys… Tantes poblacions, tantes ballades! Una abraçada.

Comparteix aquesta notícia:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Nous Cursos 2020-21

Inscripcions obertes. Inici de curs Setembre 2020. Aprèn a ballar Swing al Maresme!
Apunta't!
×

Hola!

Clica al contacte de La Mar de Swing per parlar amb nosaltres, o envia'ns un email a: hola@lamardeswing.com

×