Blog + Notícies

Classes Obertes a Instagram

Classes Obertes a Instagram

A partir d’ara, i mentre duri el confinament, farem Classes Obertes gratuïtes a través d’Instagram. L’horari de les classes és: Cada dimarts a les 18h, classe oberta de Jazz Steps (Nivell Obert). Farem coses senzilles, i d’altres no tant senzilles, però nivell obert significa que és assequible per a tothom.

De moment les classes han sigut tot un èxit, i amb la vostra participació i motivació, ho continuaran sent. Recordeu, les classes són totalment grauïtes, i a més queden penjades a Instagram durant 24h perquè les pugueu repassar o tornar a fer.

A més, si us agraden les classes, hem activat una sèrie de formes per tal que ens doneu suport. Recordeu que les classes tenen molta feina de preparació, assaig, coneixement, etc. Moltes hores que ens costa fer les classes, encara que siguin gratuïtes. Així doncs, us proposem de donar suport a la nostra causa, a l’art del Swing. Podeu fer un donatiu econòmic de les següents maneres.

Donatius per les classes obertes:

Bizum: (+34) 619573828
Paypal: joan.medina.roca@gmail.com
Transferència Bancària: ES37 2100 1401 7902 0013 3796

Evidentment, la quantitat de la donació corre al vostre criteri. Qualsevol aportació serà benvinguda, ja que en aquests temps no podem fer classes presencials, i per tant no tenim cap ingrés per tal de subsistir. Moltes gràcies a tots, continuem ballant i aprenent. Visca el Swing!


Seguiu-nos a Instagram per participar a les classes.


Comparteix aquesta notícia:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Nous Cursos 2020-21

Inscripcions obertes. Inici de curs Setembre 2020. Aprèn a ballar Swing al Maresme!
Apunta't!
×

Hola!

Clica al contacte de La Mar de Swing per parlar amb nosaltres, o envia'ns un email a: hola@lamardeswing.com

×